Patiëntenomgeving – Huisartsenpraktijk Driel – Driel
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Driel
Ausemsstraat 5 6665 DL
Driel

Patiëntenomgeving

U kunt via deze website een account aanmaken bij ons Patiëntenportaal. Hiervoor heeft u een uniek mailadres nodig. Let op: ieder lid van een gezin dient een eigen mailadres voor zijn/haar account te gebruiken. U kunt in uw account ook geen vragen stellen voor bv. uw kind of partner. Met DigiD kunt u de accountaanvraag afronden. Er is ook een bijbehorende app: Uw Zorg Online app.

U kunt vervolgens uw eigen herhaalrecepten aanvragen, uw medicatie en een deel van uw dossier inzien en een E-consult sturen naar uw huisarts/praktijkondersteuner/assistente. Let er bij dit laatste op, dat u de juiste vraag aan de juiste hulpverlener stelt.

Het E-consult is bedoeld voor korte vragen die met 1 mailcontact beantwoord kunnen worden. Een notificatie van een antwoord op uw E-consult kunt u krijgen via de mail, u dient hiervoor een vinkje te zetten op de juiste plek.

Het is niet geschikt voor spoedvragen.

Wij merken dat er veel storingen zijn bij accounts die zijn gemaakt met  hotmail.com en/of live.nl.
Dit komt doordat de mailproviders iets aan de instellingen hebben gedaan waardoor de spamfilter vernauwd is.
Zodoende komen onze mails niet door de spamfilter heen omdat die telkens wordt vastgehouden.
Hier kunnen wij helaas niets aan doen omdat dit aan de instellingen ligt van de mailproviders.

Voor nu kunnen wij adviseren om een ander mailprovider te gebruiken Bijvoorbeeld Gmail, Ziggo, Outlook, iCloud.
We begrijpen dat dit vervelend is.

De functie om online afspraken in te plannen is op dit moment niet actief.

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen


Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet contact met ons hebben. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Uw Zorg Online app
Regel met gemak uw zorg online