Afspraken – Huisartsenpraktijk Driel – Driel
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Driel
Ausemsstraat 5 6665 DL
Driel

Afspraken

Maken van afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen tussen 08.00-09.30 uur.

Voordat u de praktijk belt, bedenk u dan welke vraag u wilt stellen aan welke hulpverlener (assistente, huisarts, praktijkondersteuner). Kijk ook even op  www.moetiknaardedokter.nl of thuisarts.nl om te kijken of een afspraak wel nodig is, of maak gebruik van de mogelijkheid voor het E-consult via ons Patiëntenportaal.

Tussen 08.00 en 09.30 uur is de telefoon met name bedoeld voor maken van afspraken op het spreekuur en voor het aanvragen van visites. Voor andere vragen aan de assistente, of voor het aanvragen van herhaalrecepten belt u bij voorkeur na 09.30uur. Wij hebben onze assistentes gevraagd om tussen 08.00uur en 09.30 uur de gesprekken niet lang te laten duren. Dit om ook tijdens de “ochtendspits” zo goed mogelijk bereikbaar te zijn.

Onze assistentes zullen u bij het maken van een afspraak altijd een paar vragen stellen over uw klachten of de reden van komst. Dit doen zij om de juiste afspraak (telefonische afspraak, consult of visite) te kunnen maken bij de juiste medewerker (huisarts, assistente, praktijkondersteuner) op het juiste moment (dat wil zeggen binnen hoeveel tijd moet een patiënt medisch gezien beoordeeld worden). Dit noemt men ook wel triage. Onze assistentes zijn hierin getraind en gebruiken hiervoor indien nodig de NHG-triagewijzer.

Soms kan het zo zijn dat u bepaalde klachten liever niet bespreekt met de assistente, dit kunt u in het gesprek ook aangeven.

 

Spreekuur-schema 

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Dokter Nuininga Dokter Moerdijk Dokter Koenders Dokter Nuininga Dokter Nuininga

Dokter Hilgersom

Dokter Moerdijk

Dokter Hilgersom Dokter Moerdijk Dokter Hilgersom Dokter Koenders