Afspraken – Huisartsenpraktijk Driel – Driel
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Driel
Ausemsstraat 5 6665 DL
Driel

Afspraken

Maken van afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen tussen 8.00-11.30 uur en 13.30-16.00 uur.

Tussen 8.00-9.30 uur ’s morgens is de telefoon met name bedoeld voor maken van afspraken op het spreekuur en voor het aanvragen van visites. Voor andere vragen aan de assistente, of voor het aanvragen van herhaalrecepten belt u bij voorkeur na 9.30uur. Wij hebben onze assistentes gevraagd om tussen 8.00uur en 9.30 uur de gesprekken, zo mogelijk, niet lang te laten duren. Dit om ook tijdens de “ochtendspits” zo goed mogelijk bereikbaar te zijn.

Onze assistentes zullen u bij het maken van een afspraak altijd een paar vragen stellen over uw klachten of de reden van komst. Dit doen zij om de juiste afspraak (telefonische afspraak, consult of visite) te kunnen maken bij de juiste medewerker (huisarts, assistente, praktijkondersteuner) en op het juiste moment (dat wil zeggen binnen hoeveel tijd moet een patient medisch gezien beoordeeld worden). Dit noemt men ook wel triage. Onze assistentes zijn hierin getraind en gebruiken hiervoor indien nodig de NHG-triagewijzer.

Soms kan het zo zijn dat u bepaalde klachten liever niet bespreekt met de assistente, dit kunt u in het gesprek ook aangeven.

Voor dat u een afspraak maakt kijk ook op  www.moetiknaardedokter.nl om te kijken of een afspraak wel nodig is.

Spreekuur-schema 

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Dokter Nuininga Dokter Koenders Dokter Koenders Dokter Nuininga Dokter Nuininga

Dokter Hilgersom

Dokter Moerdijk

Dokter Hilgersom Dokter Moerdijk Dokter Hilgersom Dokter Koenders